مواد اولیه :
آرد دو پیمانه (۲۱۰ گرم)
کره ۴/۳پیمانه(۱۲۰ گرم)
پودر قند ۳/۲پیمانه (۴۹ گرم)
زرده تخممرغ سه عدد (۶۰ گرم)
وانیل شکری ۴/۱قاشق چایخوری
بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
نمک ۸/۱قاشق چایخوری
زعفران حل شده نصف قاشق چایخوری(هفت میلیلیتر)
شکر برای تزیین دو قاشق سوپخوری(۲۶ گرم)
ترافل رنگی برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن میکنیم. کره و پودرقند را میزنیم تا کاملا لطیف شود. دو عدد زرده تخممرغ و وانیل را به مایه افزوده و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد، نمک و بیکینگپودر را کمکم اضافه و به آرامی مخلوط میکنیم، به طوری که خمیر صافی به دست آید. روی یک سطح صاف کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتیمتر باز کرده، قالب میزنیم. سپس شیرینیها را در سینی فر چیده یک عدد زرده تخممرغ را با زعفران مخلوط کرده و با قلممو روی بیسکویتها میمالیم و روی آن مقداری شکر و ترافل میپاشیم. سینی را در طبقه وسط فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدهیم تا شیرینیها بپزند. سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از دو دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی میگذاریم تا سرد شوند.