یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

بیسکویت کره ای

مواد اولیه :



آرد دو پیمانه (۲۱۰ گرم)

 کره                 ۴/۳پیمانه(۱۲۰ گرم)

 پودر قند                       ۳/۲پیمانه (۴۹ گرم)

 زرده تخم‌مرغ سه عدد (۶۰ گرم)

 وانیل شکری                 ۴/۱قاشق چایخوری

 بیکینگ‌پودر                                    نصف قاشق چایخوری

 نمک                                                ۸/۱قاشق چایخوری

زعفران حل شده                نصف قاشق چایخوری(هفت میلی‌لیتر)

 شکر برای تزیین          دو قاشق سوپخوری(۲۶ گرم)

ترافل رنگی برای تزیین                               به میزان لازم

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. کره و پودرقند را می‌زنیم تا کاملا لطیف شود. دو عدد زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مایه افزوده و با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را کم‌کم اضافه و به آرامی مخلوط می‌‌کنیم، به طوری که خمیر صافی به دست آید. روی یک سطح صاف کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کرده، قالب می‌زنیم. سپس شیرینی‌ها را در سینی فر چیده یک عدد زرده تخم‌مرغ را با زعفران مخلوط کرده و با قلم‌مو روی بیسکویت‌ها می‌‌مالیم و روی آن مقداری شکر و ترافل می‌پاشیم. سینی را در طبقه وسط فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می‌‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند. سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از دو دقیقه شیرینی‌ها را روی پنجره فلزی می‌گذاریم تا سرد شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top