شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۶

بیسکویت نارگیلی

مواد اولیه :


 

  • کره ۹۰ گرم
  • شکر یک پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پودر نارگیل سه قاشق غذاخوری
  • شیر نصف پیمانه
  • آرد به میزان لازم
  • شکلات تخته‌ای ۱۵۰ گرم

 

 طرز تهیه:

 کره و شکر را زده تا حدی که شکر حل شود. تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. شیر و پودر نارگیل را ریخته و کاملا مخلوط کنید. آرد را تا زمانی بریزید که خمیر نرمی به دست ‌آید و به دست نچسبد. آن را با وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کرده و قالب بزنید و در سینی فر چرب شده چیده، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دهید. وقتی بیسکویت‌ها خنک شدند تا نیمه داخل شکلات که به صورت بن‌ماری ذوب شده فرو ببرید و بعد روی کاغذ روغنی قرار داده تا شکلات ببندد و در صورت دلخواه روی شکلات پودر نارگیل بپاشید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top