سه شنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۷

بیسکویت گل مینا

مواد اولیه :



کره                                                              ۱۸۰ گرم

 پودر شکر                                       ۶۰ گرم

 زرده تخم‌مرغ                                       یک عدد

 پودر بادام                                       ۳۰ گرم

 وانیل                                       ۸/۱ قاشق مرباخوری

 آرد                                       ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

کره، پودر شکر، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه می‌زنیم. پودر بادام و آرد را اضافه کرده با دست مخلوط می‌‌کنیم. اگر خمیر چسبناک بود دو ساعت در یخچال می‌‌گذاریم. خمیر را مابین دو ورق روغنی به ضخامت سه میلی‌متر باز می‌‌کنیم و با قالب گل مینا قالب زده در سینی فر می‌‌چینیم.

سینی را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌ایم، به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا بپزد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top