مواد اولیه :
- آرد پیمانه
- پودر کاکائو پیمانه
- بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
- کره به دمای محیط رسیده ۱۱۵ گرم
- شکر یک پیمانه
- تخممرغ یک عدد
- شکلات سفید ۳۰۰ گرم
- خامه نصف پیمانه
- وانیل قاشق چایخوری
بیسکویت شکلاتی
باکـرم
طرز تهیه بیسکویت :
بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم، کره و شکر را زده سپس وانیل و تخممرغ را اضافه کرده و هم میزنیم. در آخر آرد را اضافه کرده خمیر را به صورت گرد به قطر یک سانتیمتر در آورده در پلاستیک قرار میدهیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم.
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را قالب زده در سینی فر میچینیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر میپزیم.
برای تهیه کرم، شکلات را به روش بنماری آب میکنیم سپس خامه را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم تا کمی سرد شود سپس بین دو تا از بیسکویتهای سرد شده کرم میزنیم و با شکلات سفید آب کرده تزیین میکنیم.