شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

بیسکویت قهوه

مواد اولیه :


کره                                                                                                 ۱۲۵ گرم

 پودر قند                                                                                                                                                نصف پیمانه

 تخم‌مرغ                                                                                                                       یک عدد

 آرد                                                                                                                                                                             دو پیمانه

 نشاسته                                                                                                                     دو قاشق سوپخوری

 آبجوش                                                                                       یک قاشق سوپخوری

 پودر شیرخشک                                                                                       یک قاشق سوپخوری

 قهوه فوری                                                                                       دو قاشق مرباخوری

 بیکینگ‌پودر                                                                                       نصف قاشق چایخوری

 نمک                                                                                                                                         ۱/۸ قاشق چایخوری

 شکلات چیپسی و گردو ریز خرد شده برای تزیین                           به میزان لازم

طرز تهیه

در کاسه‌ای بزرگ آرد، پودر قند، نشاسته، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر شیر را مخلوط کرده و وسط آن را گود می‌کنیم. کره نرم شده، تخم‌مرغ و قهوه فوری در آبجوش حل شده را داخل آن ریخته، از کنار مواد را مخلوط کرده و خمیر را جمع می‌نماییم (اگر لازم شد آرد اضافه می‌کنیم.) سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. خمیر را باز کرده و پس از قالب زدن با شکلات چیپسی و گردو تزیین نموده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر  با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top