پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

بیسکویت لیدی فینگر

مواد اولیه :
بیسکویت لیدی فینگر


 

تخم‌مرغ                              پنج عدد

آرد                                      ۱۲۵ گرم

شکر                             ۱۲۵گرم

وانیل                           ۴/۱قاشق چایخوری

پودر شکر                             ۱۰۰ گرم

نمک                                  به میزان لازم

طرز تهیه

کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. زرده و سفیده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا کرده، زرده‌ها را با شکر، نمک و وانیل خوب می‌زنیم تا سفید و کشدار شود. سفیده‌ها را جداگانه زده تا فرم بگیرد. پودر شکر را به تدریج با سفیده مخلوط کرده و به زدن ادامه می‌دهیم. زرده و سفیده را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مواد را در قیف با ماسوره ساده ریخته، به صورت نوار باریک روی کاغذ فرم می‌دهیم، سپس سینی را داخل فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم.

نکــته‌

سر ماسوره باید یک و نیم سانتی‌متر باشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top