مواد اولیه :
تخممرغ پنج عدد
آرد ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵گرم
وانیل ۴/۱قاشق چایخوری
پودر شکر ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. زرده و سفیدههای تخممرغ را از هم جدا کرده، زردهها را با شکر، نمک و وانیل خوب میزنیم تا سفید و کشدار شود. سفیدهها را جداگانه زده تا فرم بگیرد. پودر شکر را به تدریج با سفیده مخلوط کرده و به زدن ادامه میدهیم. زرده و سفیده را با هم مخلوط میکنیم. آرد را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مواد را در قیف با ماسوره ساده ریخته، به صورت نوار باریک روی کاغذ فرم میدهیم، سپس سینی را داخل فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
نکــته
سر ماسوره باید یک و نیم سانتیمتر باشد.