جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

بیسکویت پرتقالی

مواد اولیه :



آرد                                                                    ۱۲۵ گرم

 پودر قند                                                       ۶۰ گرم

رنده پوست پرتقال                   یک قاشق مرباخوری

 کره                                                                      ۶۰ گرم

 نمک                                               ۱/۸قاشق چایخوری

 آب پرتقال                                           یک پیمانه

 زرده تخم‌مرغ                                   یک عدد

طرز تهیه

آرد، نمک و پودر قند را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس زرده تخم مرغ و پوست پرتقال را می‌افزاییم. کره آب شده را افزوده، مخلوط کرده و در نهایت آب پرتقال را اضافه می‌کنیم. چون از بیسکویت‌ساز استفاده می‌کنیم، ممکن است نیاز باشد که یکی، دو قاشق سوپخوری آب پرتقال اضافه کنیم. بیسکویت‌ها را  در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم. برای این که بدانیم بیسکویت‌ها پخته شده‌اند، زیر آنها را کنترل می‌کنیم که کمی تغییر رنگ داده باشند .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top