دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

بیــف بـــروکلــی

مواد لازم:
فیله گوساله=۱۰۰ گرم
کلم بروکلی= ۵۰ گرم
روغن = ۳۰ گرم
پیاز کوچک= یک عدد
سیر = دو حبه
سس سویا= به میزان لازم
خمیر پیتزا = یک بسته
پنیر گودا =۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا روغن را در داخل ماهیتابه داغ کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود.
فیله گوساله را که ورقه ای خرد شده است داخل آن ریخته و تفت می دهیم، بعد از کمی تفت دادن کلم بروکلی را به آن اضافه و سپس به مقدار لازم سس سویا به آن اضافه می کنیم و آنها را با هم تفت می دهیم.
بعد از سرخ شدن، همه مواد را روی خمیر پیتزا ریخته و پهن می کنیم و روی آن پنیر گودای رنده شده می ریزیم و داخل فر که با درجه حرارت ۲۲۰ سانتی گراد گرم شده است، به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top