پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

بیفتک دوبل

مواد لازم:
سینه مرغ به صورت شینتسلی
استیک گوساله
پیاز
زعفران
نمک و فلفل
آب لیمو
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید. زعفران را در آب جوش حل کنید.
مرغ و گوشت را حدود نیم ساعت در پیاز و فلفل و آبلیمو بخوابانید.
مرغ و گوشت را بردارید و با بیفتک کوب جداگانه هر کدوم را بکوبید.
بعد مرغ و گوشت را روی هم بگذارید.
و با بیفتک کوب حسابی آن را بکوبید تا الیاف گوشت و مرغ به خورد هم رود.
ماهیتابه را برداشته، در آن روغن بریزید و روغن که داغ شد.
بیفتک ها سرخ کنید.
وقتی یک سمت آن سرخ شد، آن را برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.
در مرحله آخر به آن نمک و ادویه مورد دلخواه خود را بزنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top