شنبه , ۲۹ خرداد ۱۴۰۰

بیفتک

مواد لازم:
گوشت بی استخوان گوساله=۷۵۰ گرم
پیاز=۲ عدد
رب گوجه=۱ قاشق سوپخوری
نمک= به مقدار لازم
کره= ۲۵۰ گرم
سیب زمینی =۰/۵ کیلو
برگ بو= ۴ عدد
فلفل= به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top