
مواد لازم:
فیله گوساله= ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز، زرد و سبز= از هر کدام دو عدد
روغن مایع= سه قاشق سوپخوری
سویا سس شیرین = سه قاشق سوپخوری
سویا سس نمکدار = یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه= یک قاشق چایخوری
پیاز خلالی شده = یک عدد
طرز تهیه:
گوشتها را به صورت خلالی و نازک خرد کرده ،همراه با پیاز در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید طوری که زیاد خشک نشود. فلفلدلمهایها را نیز خلالی خرد کرده و داخل گوشت و پیاز میریزیم و تمامی مواد را با هم تفت میدهیم تا آنجایی که رنگ فلفل دلمهایها تغییر نکند. وقتی مواد کمی نرم شدند هر دو مدل سویا را داخل غذا ریخته و هم میزنیم. در نهایت داخل دیس ریخته و دور آن را با گوجه فرنگی و لیموترش تزئین میکنیم.