مواد اولیه :
آرد گندم ۶۵ گرم
شکر ۸۵ گرم
پودرکاکائو یک قاشق سوپخوری
تخممرغ دو عدد
شیر ۳۰ میلیلیتر
روغن ۶۰ گرم
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
کیوی، پرتقال و انار برای تزیین به میزان لازم
مواد لازم روکش کاستارد:
شکر دو قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
پودر کاستارد دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن میکنیم تا گرم شود. سپس همه مواد را درون کاسهای ریخته با دور تند همزن، به مدت سه تا پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. بعد درون قالبهای کوچک، کپسول روغنی گذاشته با قاشق مواد را درون کپسولها ریخته قالبها را درون سینی فر میچینیم و به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم، تا بپزد.
طرز تهیه کاستارد:
ابتدا شکر را درون شیر ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. زمانی که حبابهایی روی شیر ظاهر شد حرارت را کم نموده، پودر کاستارد را با کمی شیر مخلوط کرده و به مواد میافزاییم و سریع هم میزنیم. سپس شعله را کمی بیشتر کرده و مرتب هم میزنیم تا زمانی که مواد به شکل فرنی شود، از روی حرارت بر میداریم.
کیکها را از فر خارج کرده میگذاریم تا کاملا خنک شود، کاغذ روغنیها را از کیکها جدا میکنیم. سپس روی کیکها مایع کاستارد ریخته و با میوهها تزیین مینماییم.