شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

تارت انبه

مواد اولیه :

  • کره ۱۲۰ گرم
  • آرد سفید ۲۲۰ گرم
  • انبه دو عدد
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
  • پودر قند سه قاشق سوپخوری
  • آب انبه یک و نیم پیمانه
  • پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد و کره را با نوک انگشتان هم زده، سپس پودر قند و بیکینگ‌پودر را با آن مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را اضافه و هم‌زده تا خمیر یک‌دستی به دست آید. این خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس در قالب پهن کرده و در فر با حرارت۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. زمانی که خنک شد تکه‌های انبه را روی آن چیده، آب انبه و ژلاتین را مخلوط کرده روی آن بریزید تا سفت شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top