مواد اولیه :
- کره ۱۲۰ گرم
- آرد سفید ۲۲۰ گرم
- انبه دو عدد
- تخممرغ یک عدد
- بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
- پودر قند سه قاشق سوپخوری
- آب انبه یک و نیم پیمانه
- پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد و کره را با نوک انگشتان هم زده، سپس پودر قند و بیکینگپودر را با آن مخلوط کرده و بعد تخممرغ را اضافه و همزده تا خمیر یکدستی به دست آید. این خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس در قالب پهن کرده و در فر با حرارت۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. زمانی که خنک شد تکههای انبه را روی آن چیده، آب انبه و ژلاتین را مخلوط کرده روی آن بریزید تا سفت شود.