یکشنبه , ۲ مهر ۱۳۹۶

تارت زردآلو

مواد اولیه :


  • زردآلو ۵۰۰ گرم
  • کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
  • آرد دو پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پودر شکر نصف پیمانه
  • بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره را با پودر شکر، آرد و بیکینگ‌پودر هم می‌زنیم تا به صورت خرده نان در بیاید، سپس تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم خمیر به دست آمده را نیم ساعت در یخچال استراحت داده، داخل قالب پای پهن می‌کنیم و در فر ۰۶۱ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم تا دور نان طلایی شود. زردآلو را به همراه نصف پیمانه شکر در یک ظرف چیده (زردآلوها را از وسط به دو نیم می‌کنیم) و اجازه می‌دهیم شکر حل شده و آب زردآلو جمع شود.

دو پیمانه کرم پاتیسیر را روی خمیر پای پخته شده پهن می‌کنیم و زردآلوها را روی آن می‌چینیم. می‌توانیم برای زیبایی پای کمی ژله با طعم دلخواه روی زردآلو بریزیم و در یخچال قرار بدهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top