جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

تارت سیب موزاییکی

مواد اولیه :



خمیر ورقه‌ای یا میل‌فوی       ۴۰۰ گرم

سیب بزرگ                        سه عدد

پودر قند                 دو قاشق سوپخوری

کره سرد خرد شده        دو قاشق سوپخوری

مواد لازم برای رویه کاراملی

پودر قند                             ۴/۱ پیمانه

کره                                    دو قاشق سوپخوری

نمک دریا                                     ۴/۱ قاشق چایخوری

خامه دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. خمیر را به کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده به صورت مستطیل باز کرده تا قطر نیم سانتی‌متری داشته باشد، سپس خمیر را به کمک وردنه به سینی فر منتقل می‌کنیم. سیب‌ها را پوست کنده و به کمک دستگاه اسلایسر ورقه می‌کنیم (بهتر است ورقه‌ها کاملا نازک باشند). ورقه‌ها را به ترتیب مثل شکل روی خمیر می‌چینیم، سپس روی آن پودر قند پاشیده و تکه‌های کره را قرار می‌دهیم. سینی را به فر داغ منتقل کرده و برای ۳۰ دقیقه تارت را می‌پزیم. در این فاصله رویه کاراملی را آماده می‌نماییم. در قابلمه کوچکی پودر قند را ریخته، روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود، سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و کره، نمک و خامه را افزوده، مجددا ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده تا مواد به رنگ قهوه‌ای روشن در آید. سینی را پس از پخت، از فر خارج کرده و رویه کاراملی داغ را با برس روی تارت می‌مالیم و مجددا سینی را برای ۱۰-۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا رویه آن قهوه‌ای شود. پس از پخت و سرد شدن به وسیله چاقو تیز یا رولت بر تارت را برش زده تا به ۱۲ قسمت تقسیم شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top