پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

تارت شکــلاتی با موز در مــایکــروویو

مواد اولیه :



تارت شکــلاتی با موز در مــایکــروویو

مـواد لازم

 کره:                                                ۱۰۰ گرم

شکر:                                                ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ:                                            دو عدد

وانیل:                                              ۱/۴قاشق چایخوری

پودر کاکائو:                                       دو قاشق ســوپخوری

آرد:                                                 ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت:                                      ۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر:                                      نصف قاشق چایخوری

موز متوسط:                                       دو عدد

 طرز تهیه

کره نرم شده و شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا صاف و یک‌دست شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده، بعد از هر کدام ۳۰ ثانیه با همزن برقی می‌زنیم، وانیل و پودر کاکائو را افزوده و یک دقیقه دیگر می‌زنیم. آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده، الک می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم. این خمیر نسبتا شل است. در ظرفی که خوب چرب کرده‌ایم خمیر را پهن می‌کنیم. با نوک انگشتان یا پشت قاشق چرب شده خمیر را در ظرف، یکسان پهن می‌کنیم.

مایکروویو را با سیستم کانوکشن و دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم و بعد از گرم شدن دستگاه، ظرف را به مدت ۲۵ دقیقه با سه پایه کوتاه در دستگاه قرار می‌دهیم تا بپزد.

پس از این زمان موز حلقه شده را روی آن می‌چینیم. مواد میانی را روی موز ریخته و مجدد دستگاه را گرم کرده (با همان دما) و بعد از گرم شدن ظرف را با سه پایه کوتاه به مدت ۱۵ دقیقه در دستگاه قرار می‌دهیم. پس از سرد شدن با کاکائو، شکلات آب شده یا خامه فرم گرفته شده تارت را تزیین می‌کنیم.

مواد لازم میانی

تخم‌مرغ:                                                 دو عدد

شکر:                                                     ۵۰ گرم

پودر کاکائو:                                             دو قاشق سوپخوری

وانیل:                                                    ۱/۴قاشق چایخوری

خامه:                                                     ۲۰۰ گرم

نشاسته ذرت:                                            دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه مواد میانی

 تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی با شکر، پودر کاکائو و وانیل با همزن برقی می‌زنیم، بعد خامه و نشاسته ذرت را افزوده و مواد را می‌زنیم تا یک‌دست شوند.

 نکته

تارت را بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری کنید. با کمی خامه یا بستنی می‌توان این تارت را سرو کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top