مواد اولیه :
- آرد سفید دو پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- تخممرغ یک عدد
- خاکه قند نصف پیمانه
- بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
- پودر ژله آلبالو یک بسته
- شلیل به میزان لازم
طرز تهیه:
کره نرمشده را با خاکه قند، آرد، بیکینگپودر هم زده و بعد تخممرغ را افزوده تا خمیر به دست آید. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و داخل قالب پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که دور نان طلایی شود. آنگاه از فر خارج کرده و شلیلهایی را که برش زدهاید روی خمیر قرار دهید. سپس پودر ژله را طبق دستور روی آن آماده کرده و روی تارت بریزید و مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار داده تا سفت شود.