جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

تارت شلیل

مواد اولیه :


  • آرد سفید دو پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • خاکه قند نصف پیمانه
  • بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
  • پودر ژله آلبالو یک بسته
  • شلیل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

کره نرم‌شده را با خاکه قند، آرد، بیکینگ‌پودر هم زده و بعد تخم‌مرغ را افزوده تا خمیر به دست آید. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و داخل قالب پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که دور نان طلایی شود. آنگاه از فر خارج کرده و شلیل‌هایی را که برش زده‌اید روی خمیر قرار دهید. سپس پودر ژله را طبق دستور روی آن آماده کرده و روی تارت بریزید و مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار داده تا سفت شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top