مواد اولیه :
آب دو تا سه قاشق غذاخوری
آرد معمولی ۲۵۰ گرم( پیمانه)
کره ۱۵۰ گرم( پیمانه)
شکر دانه ریز ۴۰ گرم(سه قاشق غذاخوری)
خامه فرم گرفته دو پیمانه
میوه خشک سه الی چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را در ظرفی الک کرده، کره را به قطعات کوچک تقسیم نموده و با آرد ترکیب میکنیم تا به شکل خردههای ریز نان در بیاید. سپس شکر را به مخلوط افزوده و حدود دو قاشق غذاخوری آب اضافه میکنیم تا خمیر صافی به دست آید. روی خمیر را میپوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم. روی یک سطح صاف کمی آرد پاشیده و خمیر را پهن میکنیم و خمیر را در کف قالبهای تارت گذاشته، روی خمیر را با استفاده از چنگال سوراخ کرده و با فویل میپوشانیم. قالبها را در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا خمیر بپزد. بعد تارت را از قالب در آورده و میگذاریم تا کاملا خشک شود. خامه را فرم داده و داخل تارتها میریزیم و روی آنها را با میوههای خشک شکری پر میکنیم. تارتها را تا زمان استفاده در یخچال نگهداری مینماییم.