یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

تارت نارگیلی

مواد اولیه :


مواد لازم برای خمیر

 کره یا روغن جامد                                                                                      نصف پیمانه

 پودر قند                                                                                            ۴/۱ پیمانه

 تخم‌مرغ                                                                                                                             یک عدد

 آرد                                                                                                                             دو و نیم پیمانه

 وانیل                                                                                                    ۸/۱قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد داخل تارت

سفیده تخم‌مرغ‌ها، پودر نارگیل و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا جایی که شکر کاملا حل شود و مواد حالت کش‌دار پیدا کند. مایه را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود.

مواد لازم برای داخل تارت

 سفیده تخم‌مرغ                                                                                                یک پیمانه

 پودر نارگیل                                                                                                            دو پیمانه

 شکر                                                                                                            یک و نیم پیمانه

 تارت نارگیلی

طرز تهیه خمیر

کره و پودر قند را با همزن می‌زنیم تا لطیف شود، سپس تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم و آرد را هم به آرامی با الک به مایه می‌افزاییم تا جایی که خمیری به دست آید که چسبندگی نداشته باشد. از خمیر گلوله‌های کوچکی برداشته و در قالب تارت چرب شده باز کرده و بعد با مایه تارت داخل قالب‌ها را پر می‌کنیم. برای تزیین می‌توان مقدار کمی پودر نارگیل را آغشته به زعفران کرده و روی تارت ریخت. قالب‌ها را در سینی چیده و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم. سپس سینی را از فر خارج کرده، بعد از دو دقیقه، شیرینی‌ها را روی پنجره فلزی قرار می‌دهیم تا سرد شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top