یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

تارت وانیلی

مواد اولیه :



 آرد                                                                          دو پیمانه

 کره                                                                     ۱۵۰ گرم

 پودر قند                             دو قاشق سوپخوری

 زرده تخم‌مرغ                                       یک عدد

 نمک                                                                به میزان لازم

 وانیل                                          ۱/۴قاشق مرباخوری

 آب سرد در صورت نیاز               به میزان لازم

مواد لازم برای رویه

 شیر سرد                                                 ۵۰۰ میلی‌لیتر

نشاسته                                                   یک قاشق غذاخوری

 آرد سفید                             یک قاشق غذاخوری

  زرده تخم‌مرغ                                        یک عدد

 شکر                                   چهار قاشق غذاخوری

 وانیل                                   نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه

آرد، نمک و کره سرد خرد شده را با هم مخلوط کرده تا مثل خرده نان شود. پودر قند، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. در صورتی که خمیر خشک باشد، می‌توانیم دو، سه قاشق آب سرد داخل آن بریزیم. خمیر را داخل نایلون قرار داده و در یخچال به مدت نیم ساعت می‌‌گذاریم تا استراحت کند. بعد داخل قالب تارت مخصوص باز کرده و با چنگال ته خمیر را سوراخ می‌کنیم. سپس قالب‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزند.

طرز تهیه رویه

شیر، نشاسته، آرد، زرده تخم‌مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده، طوری که نشاسته و آرد کاملا در شیر حل شود(برای حل کردن نشاسته در شیر، باید شیر سرد باشد چون بهتر حل می‌شود). سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود. (غلظت آن باید تقریبا مثل فرنی باشد.) بعد از روی گاز برداشته و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. در نهایت پس از کمی سرد شدن روی تارت‌ها می‌ریزیم. برای تزیین می‌توانیم از ترافل رنگی و پاستیل استفاده نماییم .

در صورتی که بخواهید از ترافل رنگی یا پاستیل استفاده نمایید، حتما موقع سرو روی تارت قرار دهید، وگرنه آب شده و تارت شما خراب خواهد شد .

نکته

نباید خمیر را زیاد ورز داد، فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل خمیر نرم کافی است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top