پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

ترشــی آلبــالو

مواد اولیه :



ترشــی آلبــالو

 مـواد لازم

 آلبالو:                                         یک کیلوگرم

شکر:                                          ۸۰۰ گرم

سرکه سفید:                                   دو پیمانه

نعنا خشک:                                    یک قاشق مرباخوری

 طرز تهیه

آلبالوها را شسته و می‌گذاریم تا خوب خشک شوند، سپس در یک شیشه بزرگ، تمیز و خشک یک ردیف آلبالو ریخته، روی آنها را با شکر می‌پوشانیم و مجددا آلبالوها را در شیشه ریخته و لایه به لایه شکر بین آلبالو‌ها می‌ریزیم. در مرحله بعد نعنا خشک پودر شده را با سرکه سفید مخلوط می‌کنیم و سرکه را روی محتویات شیشه می‌ریزیم تا جایی که کاملا روی آلبالوها با سرکه پوشیده شود. در شیشه را محکم بسته و در جای خشک و خنک به مدت یک ماه قرار می‌دهیم تا ترشی آماده شود.

 نکته

بهتر است در شیشه سفت و محکم باشد، زیرا اگر ترشی آلبالو هوا بکشد، بلافاصله فاسد می‌شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top