مواد اولیه :
ترشــی آلبــالو
مـواد لازم
آلبالو: یک کیلوگرم
شکر: ۸۰۰ گرم
سرکه سفید: دو پیمانه
نعنا خشک: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
آلبالوها را شسته و میگذاریم تا خوب خشک شوند، سپس در یک شیشه بزرگ، تمیز و خشک یک ردیف آلبالو ریخته، روی آنها را با شکر میپوشانیم و مجددا آلبالوها را در شیشه ریخته و لایه به لایه شکر بین آلبالوها میریزیم. در مرحله بعد نعنا خشک پودر شده را با سرکه سفید مخلوط میکنیم و سرکه را روی محتویات شیشه میریزیم تا جایی که کاملا روی آلبالوها با سرکه پوشیده شود. در شیشه را محکم بسته و در جای خشک و خنک به مدت یک ماه قرار میدهیم تا ترشی آماده شود.
نکته
بهتر است در شیشه سفت و محکم باشد، زیرا اگر ترشی آلبالو هوا بکشد، بلافاصله فاسد میشود.