یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشـی بادنجـان شکـم‌پاره

مواد اولیه :



ترشـی بادنجـان شکـم‌پاره

 مـواد لازم

 بادنجان کشیده:                            یک کیلوگرم

آب:                                          دو پیمانه

سیر نگینی خرد شده:                      ۳۰ گرم

ادویه دلخواه:                                یک قــاشق چایخوری

گل‌کلم نگینی خرد شده:                    ۳۰ گرم

هویج نگینی خرد شده:                     ۳۰ گرم

نعنا خشک:                                    ۱۵ گرم

نمک:                                           یک قاشق سوپخوری

فلفل تند نگینی خرد شده:                   ۱۵ گرم

سرکه:                                         به میزان لازم

 طرز تهیه

 سر بادنجان‌ها را جدا نموده و پس از شستن، در قابلمه به همراه مقداری نمک، آب و دو پیمانه سرکه روی حرارت قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شوند.

بادنجان‌ها را در آبکش قرار می‌دهیم تا کاملا خشک و خنک شوند، سپس از وسط برشی روی آنها ایجاد کرده، سبزیجات و ادویه‌ها را مخلوط نموده، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط درون شیار بادنجان‌ها می‌ریزیم و شیار را به هم وصل می‌کنیم. بادنجان‌ها را در شیشه مناسب (ترجیحا چهار گوش) چیده، روی مواد را کاملا با سرکه پوشانده و می‌گذاریم تا دو هفته در مکان خشک و خنک بماند تا آماده مصرف شود.

 نکته

مخلوط داخل بادنجان‌ها بسته به ذائقه و سلیقه شماست، می‌توانید هویج و گل‌کلم را حذف کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top