سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

ترشـی زیتـون و هـویج

مواد اولیه :



ترشـی زیتـون و هـویج

 مـواد لازم

 زیتون بدون هسته:                       دو پیمانه

هویج خلال شده:                          یک پیمانه

قارچ ورقه شده:                           یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای خلال شده:                   ۲/۳ پیمانه

فلفل ترشی (همدانی):                     ۱۰ عدد

سیر خلال شده:                             چهار عدد

موسیر خلال شده:                          دو قاشق سوپخوری

نمک، زردچوبه و گلپر از هر کدام:      یک قاشق چایخوری

روغن زیتون:                             چهار قاشق غذاخوری

سرکه:                                       به میزان لازم

 طرز تهیه

قارچ‌ها را با مقداری سرکه مخلوط می‌کنیم. زیتون‌ها را به دو نیم تقسیم کرده و با هویج به سرکه و قارچ اضافه می‌نماییم، سپس فلفل دلمه‌ای، سیر، موسیر، فلفل ترشی، زردچوبه، گلپر و نمک را به مواد اضافه کرده و در انتها روغن زیتون را به ترشی می‌افزاییم.

 نکته

این ترشی بعد از دو روز آماده سرو می‌باشد.

سرکه را تا اندازه‌ای به مواد می‌افزاییم که فقط روی مواد را بگیرد.

در صورت تمایل می‌توان هنگام سرو این ترشی، روغن زیتون را به آن اضافه کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top