مواد اولیه :
ترشـی لیته
مـواد لازم
بادنجان: شش عدد
هویج: دو عدد
سـیر: یک بوته
فلـفل تند: ۱۰۰ گرم
سـیاهدانه: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
ساقه کرفس: ۱۰۰ گرم
سرکه: به میزان لازم
تخم گشنیز پودر شده: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
بادنجانها را پوست کنده، خرد میکنیم و به همراه سرکه و نمک به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد، سپس آنها را در آبکش ریخته و میگذاریم تا کاملا خنک شده و تلخی آنها گرفته شود. سپس همه مواد را به همراه بادنجان داخل غذاساز ریخته و کاملا به صورت پوره در میآوریم. سرکه را نیز به مواد افزوده تا مخلوطی یکدست حاصل شود. مخلوط را داخل شیشه مخصوص ترشی ریخته و در آن را محکم میبندیم. پس از دو هفته میتوانیم از این ترشی استفاده کنیم.