سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

ترشـی لیته

مواد اولیه :



ترشـی لیته

 مـواد لازم

 بادنجان:                           شش عدد

هویج:                               دو عدد

سـیر:                                یک بوته

فلـفل تند:                            ۱۰۰ گرم

سـیاه‌دانه:                            یک قاشق مرباخوری

نمک:                                 یک قاشق غذاخوری

ساقه کرفس:                        ۱۰۰ گرم

سرکه:                               به میزان لازم

تخم گشنیز پودر شده:             یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه

بادنجان‌ها را پوست کنده، خرد می‌کنیم و به همراه سرکه و نمک به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد، سپس آنها را در آبکش ریخته و می‌گذاریم تا کاملا خنک شده و تلخی آنها گرفته شود. سپس همه مواد را به همراه بادنجان داخل غذاساز ریخته و کاملا به صورت پوره در می‌آوریم. سرکه را نیز به مواد افزوده تا مخلوطی یک‌دست حاصل شود. مخلوط را داخل شیشه مخصوص ترشی ریخته و در آن را محکم می‌بندیم. پس از دو هفته می‌توانیم از این ترشی استفاده کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top