پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

ترشـی مخلـوط

مواد اولیه :


ترشـی مخلـوط

 مواد لازم

 گل‌کلم خرد شده:                           ۵۰۰ گرم

 هویج حلقه شده:                           ۳۰۰ گرم

 بادنجان حلقه شده:                         ۳۰۰ گرم

 خیار حلقه شده:                             ۲۰۰ گرم

 پودر تخم گشنیز:                           یک قاشق چایخوری

 ساقه کرفس خرد شده:                     ۲۰۰ گرم

 سیر:                                         یک بوته

 فلفل سبز تند:                               ۱۰۰ گرم

 سبزیجات معطر شامل (ترخون، مرزه و شوید): به میزان لازم

 سرکه سفید:                                 به میزان لازم

 نمک:                                         یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

تمام سبزیجات را پس از شستن خشک کرده و سپس در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. سرکه را جوشانده، پس از جوش آمدن اجازه می‌دهیم تا کاملا خنک شود. سرکه را روی مواد داخل ظرف می‌ریزیم و پس از افزودن نمک و پودر گشنیز، روی مواد را با سبزیجات معطر پوشانده و در ظرف را محکم می‌بندیم و به مدت دو هفته زمان می‌دهیم تا ترشی مخلوط آماده مصرف شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top