مواد اولیه :
ترشـی مخلـوط
مواد لازم
گلکلم خرد شده: ۵۰۰ گرم
هویج حلقه شده: ۳۰۰ گرم
بادنجان حلقه شده: ۳۰۰ گرم
خیار حلقه شده: ۲۰۰ گرم
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
ساقه کرفس خرد شده: ۲۰۰ گرم
سیر: یک بوته
فلفل سبز تند: ۱۰۰ گرم
سبزیجات معطر شامل (ترخون، مرزه و شوید): به میزان لازم
سرکه سفید: به میزان لازم
نمک: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تمام سبزیجات را پس از شستن خشک کرده و سپس در ظرف مورد نظر میریزیم. سرکه را جوشانده، پس از جوش آمدن اجازه میدهیم تا کاملا خنک شود. سرکه را روی مواد داخل ظرف میریزیم و پس از افزودن نمک و پودر گشنیز، روی مواد را با سبزیجات معطر پوشانده و در ظرف را محکم میبندیم و به مدت دو هفته زمان میدهیم تا ترشی مخلوط آماده مصرف شود.