پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

ترشـی گل‌کلم

مواد اولیه :


ترشـی گل‌کلم

 مواد لازم

 گل کلم:                                 یک عدد

 هویج:                                  ۳۰۰ گرم

 بادنجان:                                ۳۰۰ گرم

 ساقه کرفس خرد شده:                ۱۰۰ گرم

 سیاه‌دانه و تخم گشنیز پودر شده:     یک قاشق چایخوری

 خیار:                                   ۲۰۰ گرم

 سرکه، نمک، فلفل و زردچوبه:       به میزان لازم

 طرز تهیه

بادنجان‌ها را با پوست خرد نموده و با مقداری سرکه و نمک روی حرارت می‌گذاریم تا نیم‌پز شوند، سپس در آبکش ریخته تا تلخاب و سرکه اضافی بادنجان گرفته شود. گل‌کلم و هویج‌ها را خرد کرده، به همراه ساقه‌های کرفس و برش‌های خیار به بادنجان اضافه می‌کنیم، سپس ادویه‌های ترشی را افزوده، مواد را داخل شیشه تمیز ریخته و سرکه را تا حدی به مواد داخل شیشه اضافه می‌کنیم تا روی مواد را کاملا بپوشاند. در شیشه را محکم می‌بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و در جای خشک و خنک به مدت یک ماه قرار می‌دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.

 نکته

در صورت دلخواه می‌توان برش‌های موسیر، سیب‌ ترشی یا برگ کلم خرد شده را نیز به این ترشی افزود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top