جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

ترشی بامیـــه

مواد اولیه :

  • بامیه ۵۰۰ گرم
  • سرکه و آب از هر کدام دو پیمانه (۵۰۰ میلی‌لیتر)
  • نمک نصف قاشق مرباخوری
  • سیر سه حبه
  • فلفل تند دو عدد
  • برگ گلپر چهار عدد
  • نمک یک و نیم قاشق سوپخوری

ترشی بامیـــه

 


طرز تهیه:                                                                                                                       

فصل تابستان فصل تهیه ترشی و مرباست. شاید تا به حال حتی اسم ترشی بامیه به گوشتان نخورده باشد اما این ترشی فوق‌العاده است و در ضمن خیلی آسان تهیه می‌شود. ابتدا بامیه‌ها را شسته و با قیچی انتهای آن را جدا می‌کنیم. سپس آنها را در قابلمه ریخته، با ۲۵۰ میلی‌لیتر سرکه، ۲۵۰ میلی‌لیتر آب و نصف قاشق مرباخوری نمک روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد. پس از پختن، بامیه‌ها را آبکش کرده و می‌گذاریم تا سرد شود. بامیه، فلفل تند، سیر و برگ گلپر را با هم مخلوط کرده و در شیشه می‌ریزیم. یک پیمانه سرکه یک پیمانه آب و یک و نیم قاشق سوپخوری نمک را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا نمک در آب حل شود محلول را روی بامیه‌ها ریخته، در شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری می‌کنیم. بعد از دو هفته ترشی آماده است. بخورید و حالش ببرید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top