شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

ترشی انار

مواد اولیه :

  • گل کلم ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
  • انار دانه شده بزرگ سه عدد
  • فلفل کبابی تند دو عدد
  • فلفل شیرین چهار عدد
  • ساقه کرفس ریز خرد شده و آب انار دو پیمانه
  • گوجه مینیاتوری ۱۰ عدد
  • سیر خرد شده یک بوته
  • فلفل سیاه نکوبیده یک قاشق مرباخوری
  • نمک و سرکه سفید به میزان لازم
  • آب انار دو پیمانه

طرز تهیه:

تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top