یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی انبه

مواد اولیه :


بادنجان کبابی                                                                                                چهار عدد

انبه بزرگ                                                                                                         یک عدد

 روغن زیتون                                                                                    چهار قاشق غذاخوری

 فلفل تند خرد شده                                                                                    دو قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه و زردچوبه                                                                  از هر کدام یک قاشق چایخورینمک           یک قاشق مرباخوری

زیره، سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز                                              از هر کدام یک قاشق غذاخوری

جعفری، گشنیز، ریحان و ترخون ساطوری شده                                                        با هم یک پیمانه

 سرکه                                                                                                          به میزان لازم

طرز تهیه

بادنجان‌ها را ساطوری کرده، انبه را نیز به صورت مکعبی خرد می‌‌کنیم. روغن زیتون، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل خرد شده و سبزی‌ها را همراه نمک به آنها اضافه می‌کنیم. سرکه را نیز به اندازه‌ای به مواد می‌‌افزاییم که رقیق نشود. ادویه‌ها را تفت داده، آسیاب کرده و به ترشی اضافه می‌کنیم.پس از دو هفته ترشی آماده است.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top