جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

ترشی بادمجان و کلم قرمز

مواد اولیه :


بادنجان                                    یک کیلوگرم

کلم قرمز                                               ۷۵۰ گرم

نعنا خشک                        یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام         یک قاشق چایخوری

فلفل تند خرد شده                     نصف پیمانه

سیر خرد شده                            نصف پیمانه

سرکه                                   به میزان لازم

طرز آماده‌سازی

بادنجان‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان‌ها را در سرکه ریخته و ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می‌ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top