مواد اولیه :
بادنجان یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده ۳۰۰ گرم
هویج ۲۰۰ گرم
سرکه یک لیتر
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند پنج عدد
گردو ریز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجان ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آن ها را گرفته و ریز خرد میکنیم. هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم. فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز میگذاریم تا آماده شود.