مواد اولیه :
بادنجان یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده ۵۰۰ گرم
هویج نگینی خرد شده ۲۰۰ گرم
مغز کرفس نگینی خرد شده ۲۰۰ گرم
لوبیاسبز ریز خرده شده ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
سرکه دو لیتر
زردچوبه و ادویه ترشی از هر کدام یک قاشق مرباخوری
پودر دانه گشنیز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بادنجانها را با پوست درون سرکه به مدت ۱۵ دقیقه میجوشانیم، سپس آنها را از سرکه خارج کرده و شکافی در کنار بادنجانها ایجاد میکنیم. هویج، کرفس و لوبیا را به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه میجوشانیم. نمک و ادویهها را به سبزی افزوده و مخلوط میکنیم. داخل بادنجانها را از مخلوط سبزیها پر کرده، در ظرف شیشهای گذاشته و باقیمانده سرکه را روی آنها میریزیم و در ظرف را محکم میبندیم. این ترشی بعد از یک ماه قابل مصرف است.