پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

ترشی بنگون وزردک

مواد اولیه :

  • هویج بزرگ رنده شده سه عدد
  • سیر رنده شده دو بوته
  • بادنجان دلمه‌ای کوچک و فلفل سبز تند ریز شده هر کدام ۱۵ عدد
  • نعنا خشک ۱۰۰ گرم
  • سرکه سفید یک و نیم لیتر
  • سبزی‌های معطر خشک مخصوص ترشی چهار قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سیاه‌دانه به میزان لازم
  • ادویه مخصوص ترشی دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال می‌باشد و بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید. در خوزستان این ترشی مربوط به فصل خاصی نمی‌باشد تمام سال همراه با غذاهایی چون ماهی و مرغ مورد استفاده قرار می‌دهند. بادنجان‌ها را به صورت یک خط در میان پوست گرفته، کاملا آنها را شسته و پس از این‌که داخل آبکش ریختیم، خشک می‌کنیم و با مقداری سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم. سپس زیر بادنجان‌ها را برش کوچکی می‌‌زنیم و کنار می‌گذاریم.

فلفل‌ سبز، هویج، سیر، نعنا سبزی‌های معطر، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و ادویه مخصوص ترشی را با نیم لیتر سرکه مخلوط کرده از این مواد یک قاشق غذاخوری داخل بادنجان‌ها ریخته و برای اتصال بادنجان از خلال دندان استفاده می‌کنیم. پس از پر شدن تمام بادنجان‌ها، آنها را داخل ظرف چیده و دوباره بقیه سرکه را همراه با سیاه‌دانه‌ها روی آنها می‌ریزیم. این ترشی پس از هفت روز قابل استفاده است و به خاطر شکل زیبایی که دارد می‌توان از آن در مهمانی‌های رسمی استفاده کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top