یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی بیور

مواد اولیه :

  • فلفل بیور ۵۰۰ گرم
  • سرکه ۷۵۰ میلی‌لیتر
  • نمک یک قاشق غذاخوری سر پر

طرز تهیه:

همه ما تقریبا انواع مختلف فلفل رو می‌شناسیم. فلفل چیلی تازه، خشک و پودرش، فلفل سیاه، فلفل‌های سبز و رنگی دلمه‌ای، فلفل‌های شیرین شمالی یا تند جنوبی!
توی ایران ما یه شهرستان وجود داره که اون رو به عنوان پایتخت تمدن ایران می‌شناسن؛ بله هگمتانه یا «همدان» امروزی. در این خطه زیبا نوعی فلفل هست به نام «فلفل بیور». این فلفل‌ها شیرین و بسیار خوش‌طعم هستن از اون‌ها می‌تونین در کنار غذاهاتون به شکل‌های مختلف استفاه کنین: خام، کبابی، سرخ شده یا به شکل ترشی. امروز قراره ترشی بیور رو درست کنیم، پس دست به کار شین.
اول فلفل‌ها را خوب می‌شوییم. قابلمه را پر از آب می‌کنیم و می‌گذاریم جوش بیاید. حالا فلفل‌ها را در آبجوش می‌ریزیم و ۱۰ ثانیه بعد آبکش می‌کنیم فلفل‌ها را روی حوله آشپزخانه پهن می‌کنیم تا کاملا خشک شود. در این مدت یک سوزن به هر کدام از فلفل‌ها می‌زنیم تا بعدا سرکه وارد آن شده و خوب جا بیفتد.
سرکه و نمک را در قابلمه جوش می‌آوریم و بعد فلفل‌ها را در آن می‌ریزیم و پنج دقیقه صبر می‌کنیم. مدت بیشتر باعث له شدن فلفل‌ها می‌شود حرارت را خاموش کرده و می‌گذاریم کاملا خنک شود و بعد داخل شیشه ریخته و در آن را سفت می‌کنیم. ترشی ما بعد از یک هفته جا می‌افتد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top