مواد اولیه :
سبزی خرفه یک کیلوگرم
سیر یک بوته
سرکه به میزان لازم
بادنجان ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سبزی را پاک کرده و میشوییم. وقتی آب آن کشیده شد، خرد میکنیم. روی دستمالی پهن کرده تا کمی خشک شود و هیچگونه آبی نداشته باشد. بادنجانها را کبابی کرده و پس از پوست گرفتن آنها را ساطوری میکنیم. سیر را هم بعد از پوست گرفتن میکوبیم. میزان سیر بستگی به ذائقه دارد میتوانیم میزان سیر را افزایش دهیم. در یک کاسه سبزی، بادنجان و سیر را به همراه نمک، فلفل و مقداری زردچوبه مخلوط میکنیم. سپس در شیشه ریخته و سرکه را در حدی میریزیم که روی مواد را بگیرد. در آن را محکم میبندیم و در جای خنک قرار میدهیم، بعد از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف میباشد.