مواد اولیه :
خرما رطب ۵۰۰ گرم
بادنجان بزرگ دو عدد
سیر سه حبه
سماق نکوبیده یک پیمانه
هل پنج تا شش عدد
دارچین یک قاشق غذاخوری
سرکه دو پیمانه
آب دو پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
چوب دارچین یک تکه
طرز تهیه
خرماها را شسته، کنار میگذاریم تا آب آن برود. پوست خرماها را میگیریم و هسته آن ها را خارج میکنیم. سماق را با آب مخلوط کرده و میگذاریم تا ترشی خود را پس دهد، پس از یکی، دو ساعت سماقها را از صافی رد میکنیم. بادنجانها را کباب کرده، پوست آنها را گرفته و میگذاریم تا زردآب آن خارج شود.
خرما، سماق، هل، دارچین و چوب دارچین را درون ظرفی ریخته، روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد.
سیر له شده، سرکه، نمک، فلفل و بادنجانها را هم مخلوط میکنیم. خرما را از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا خنک شود. (میتوانید خرما را له کرده و داخل بادنجانها قرار دهید یا اینکه به صورت درسته بگذارید، ولی بهتر است خرماها له شوند). تمامی مواد را پس از اینکه با هم میکس شدند، درون ظرف شیشهای ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم، پس از سه روز این ترشی ملس و خوشمزه آماده است.