مواد اولیه :
آب گوجهفرنگی سه پیمانه
خیارشور ریزشده یک پیمانه
گلکلم ریز خرد شده دو پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
هویج ریز خرد شده یک پیمانه
دانههای فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
کرفس ریز خرد شده یک پیمانه
سرکه یک و نیم پیمانه
لوبیا سبز ریز خرد شده یک پیمانه
طرز آمادهسازی
سبزیها را در ظرف موردنظر ریخته یا اینکه همه را با هم مخلوط و لابهلای هم میریزیم، دانههای فلفل سیاه را هم لابهلای بقیه مواد میپاشیم. روی مواد آب گوجهفرنگی ریخته، نمک و سرکه را مخلوط کرده و روی مواد میریزیم. مزه این ترشی بیشتر به آب گوجهفرنگی بوده و برای کسانی که مزه سرکه را دوست ندارند هم خوشایند است. این ترشی پس از یک هفته آماده است.