مواد اولیه :
بادنجان کبابی چهار عدد
ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه
قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه
نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری
فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را به صورت نگینی خرد میکنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت میدهیم. قارچها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت میدهیم. سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب میکنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادنجان و قارچ میافزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در انتها سرکه را به حدی اضافه میکنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ باشد.