یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی قارچ و بادمجان

مواد اولیه :


 بادنجان کبابی                                                                                                                          چهار عدد

ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده                                                             روی هم نصف پیمانه

 قارچ اسلایس و بخارپز شده                                                                                                                                دو پیمانه

 نمک و فلفل سیاه                                                                                                      از هر کدام یک قاشق مرباخوری

 روغن زیتون                                                                                                                    پنج قاشق غذاخوری

سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز                                                                                   از هر کدام یک قاشق مرباخوری

 فلفل تند خرد شده                                                                                                                دو قاشق غذاخوری

 سرکه                                                                                                                                                به میزان لازم

طرز تهیه

بادنجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادنجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ باشد.


 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top