یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی قیسی

مواد اولیه :


قیسی                                                                                                    ۲۰۰ گرم

 هل                                                                                                            سه عدد

 فلفل سبز                                                                                                         سه عدد

 آب پرتقال                                                                                                     ۳/۴پیمانه

 سرکه سفید                                                                                                   دو پیمانه

مربا یا شربت پرتقال                                                                              دو قاشق سوپخوری

 نمک                                                                                                      به میزان لازم

طرز تهیه

قیسی‌ها را شسته و خشک می‌کنیم تا کاملا آب آن گرفته شود. قیسی‌ها را به همراه نمک، فلفل سبز و هل در ظرف مناسبی می‌ریزیم. آب پرتقال، سرکه سفید، مربا یا شربت پرتقال را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار داده تا شروع به جوشیدن کند. سپس از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن روی قیسی‌ها می‌ریزیم. ظرف ترشی را در جای خنک قرار داده و بعد از دو هفته ترشی آماده مصرف می‌باشد.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top