مواد اولیه :
قیسی ۲۰۰ گرم
هل سه عدد
فلفل سبز سه عدد
آب پرتقال ۳/۴پیمانه
سرکه سفید دو پیمانه
مربا یا شربت پرتقال دو قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
قیسیها را شسته و خشک میکنیم تا کاملا آب آن گرفته شود. قیسیها را به همراه نمک، فلفل سبز و هل در ظرف مناسبی میریزیم. آب پرتقال، سرکه سفید، مربا یا شربت پرتقال را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار داده تا شروع به جوشیدن کند. سپس از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن روی قیسیها میریزیم. ظرف ترشی را در جای خنک قرار داده و بعد از دو هفته ترشی آماده مصرف میباشد.