مواد اولیه :
لبو یک کیلوگرم
سرکه سفید یک لیتر
نمک، فلفل سیاه و سفید به میزان لازم
طرز تهیه:
زمستان فصل انواع ترشی است مطمئنا تا به حال همه لبو را به صورت شیرین مصرف کردهاند ولی آیا ترشی آن را هم خوردهاید؟ به طور حتم ترشی آن هم به خوشمزگی لبوی شیرینی است که تا به حال میل نمودهاید.
لبوها را شسته و آنها را ورقه ورقه میکنیم و در اندازههای متوسط قالب زده داخل شیشه ریخته و با سرکه روی آن را میپوشانیم. داخل آن نمک، فلفل سیاه و سفید نکوبیده میاندازیم و در آن را محکم میبندیم و در یخچال به مدت دو هفته قرار میدهیم تا نرم شود.