مواد اولیه :
لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
هویج ۲۵۰ گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
فلفل تند خرد شده یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو قاشق غذاخوری
پوره گوجهفرنگی یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز و زیره از هر کدام یک قاشق چایخوری
سرکه به میزان لازم
طرز تهیه
هویجها را خلالی خرد کرده، سر و ته لوبیا سبزها را نیز میزنیم. مقداری سرکه را روی حرارت میجوشانیم، سپس هویج، لوبیا سبز و پوره گوجهفرنگی را در سرکه در حال جوش میریزیم، پس از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده و میگذاریم مواد کاملا سرد شود. بعد از سرد شدن، ادویهها، سیر، فلفل تند و نعنا خشک را میافزاییم. این ترشی پس از دو هفته آماده مصرف است.