جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

ترشی لیته انبه

مواد اولیه :

  • انبه درشت دو عدد
  • تمر هندی یک بسته
  • سرکه یک پیمانه
  • فلفل قرمز دارچین یک قاشق چایخوری
  • سیاه‌دانه دو قاشق مرباخوری
  • تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

طبق نظرات شما خوانندگان تصمیم گرفتم ترشی انبه را در این شماره به شما آموزش دهم اما اجازه دهید قبل از تهیه این ترشی کمی درباره فواید این میوه برای شما بگویم. انبه میوه‌ای است که بیشتر در مناطق گرمسیری رشد می‌کند طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک کرده و اشتهاآور است ضمنا این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع شده می‌‌باشد و سدیم کمی دارد. این ترشی با روش‌های زیادی درست می‌شود ولی من نوع لیته آن را از همه بیشتر دوست دارم و تصمیم گرفتم آن نوعی که خودم می‌پسندم را به شما هم آموزش دهم.

ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم. در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top