مواد اولیه :
انبه کال بزرگ دو عدد
هویج متوسط خلالی شده دو عدد
لیموترش پنج عدد
فلفل دلمهای خلالی شده در دو رنگ از هر کدام نصف پیمانه
فلفل تند خرد شده یک عدد
فلفل همدانی شش عدد
ادویـهها
پودر انبه دو قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
تخم گشنیز، زیره و سیاهدانه تفت داده شده از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نیمکوب یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو حبه
سرکه چهار قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
طرز آمادهسازی
انبه را به صورت تکههای درشت خرد میکنیم. لیموترشها را برش حلقهای زده و با هویج، فلفل دلمهای، فلفل همدانی، فلفل تند، ادویهها، سیر و سایر مواد مخلوط کرده و سرکه را در انتها افزوده تا غلیظ بماند. این ترشی کاملا غلیظ بوده، بسیار تند و خوش عطر میباشد.