مواد اولیه :
- گل کلم و کرفس از هر کدام ۳۰۰ گرم
- زیتون شورو خیار و موسیرو لوبیا سبز و سبزی معطر هر کدام ۱۰۰ گرم
- جوانه گندم و فلفل دلمه ای و کلم بروکلی و قارچ و پیاز قرمز وهویج و بامیه و ذرت هر کدام ۱۵۰ گرم
- نمک و ادویه ترشی از هر کدام سه قاشق غذاخوری
- سرکه یک لیتر
- فلفل قرمز تند ۵۰ گرم
طرز تهیه:
همه سبزیها را شسته و اجازه میدهیم تا خشک شوند. برگهای کرفس را در آب به مدت ۴۰ دقیقه میجوشانیم. سپس یک لیتر از آب کرفس را با سرکه مخلوط نموده، ادویه مخصوص ترشی، نمک و سبزیهای معطر خرد شده را به آن میافزاییم. بقیه مواد را به اندازه متوسط خرد نموده و با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم. سپس مخلوط سرکه و آب کرفس را روی مواد میریزیم به صورتی که روی مواد را بپوشاند. این میزان مواد برای یک شیشه متوسط ترشی کافی است پس اگر میخواهید ترشی بیشتری داشته باشید، با همین نسبت به مواد بیفزایید.
نکتــه:
در صورت دلخواه میتوانید از ذرت حلقه شده درون ترشی استفاده کنید.
بهتر است موسیر را قبل از استفاده خیس کنید.