یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

ترشی مخلوط ژاپنی

مواد اولیه :


گل‌کلم خرد شده                                                                                        دو پیمانه

گوجه سبز ریز                                                                                دو پیمانه

آلبالو                                                                                                                 یک پیمانه

روغن زیتون                                                                             پنج الی شش قاشق غذاخوری

هویج حلقه شده                                                                                                 یک پیمانه

خیار متوسط حلقه شده                                                                                                    یک پیمانه

نمک                                                                                                     نصف قاشق چایخوری

سرکه                                                                                                             به میزان لازم

طرز آماده‌سازی

گل‌کلم، هویج و خیار را داخل شیشه ترشی ریخته، آلبالو و گوجه‌سبز را هم شسته، خشک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. روغن زیتون را روی مواد ریخته، نمک و سرکه را با هم مخلوط کرده و به مواد می‌افزاییم.

ترشی مخلوط ژاپنی

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top