جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

ترشی میوه هندی

مواد اولیه :


بادنجان نگینی خرد شده                                  ۷۰۰ گرم

 هویج نگینی خرد شده                                ۱۵۰ گرم

 گیلاس یا آلبالو                                                   ۲۰۰ گرم

 تمر هندی                                                   یک بسته

 سیب نگینی خرد شده                                                   دو عدد

 گلابی نگینی خرد شده                             دو عدد

 سیر خرد شده                                                   یک بوته

 انگور                                                   یک خوشه

 نعنا خشک                                                   یک قاشق غذاخوری

 نمک و سرکه                                                   به میزان لازم

گلپر                                                   یک قاشق غذاخوری

 دارچین                                                   یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

بادنجان و هویج را با مقداری سرکه به مدت پنج دقیقه می‌جوشانیم و می‌گذاریم تا سرد شود. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و در شیشه مخصوص ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم. این ترشی پس از ۱۰ روز آماده است.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top