مواد اولیه :
ریحان بنفش ۲۰۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
سیر تازه ۱۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
بادنجان دو عدد
آبغوره دو قاشق سوپخوری
گلپر یک قاشق چایخوری
فلفلسبز به میزان لازم
طرز تهیه دلال
سبزیها را پاک کرده، آنها را میشوییم و در آبکش میریزیم تا آب آن کاملا برود و بعد آنها را کاملا چرخ میکنیم. به آن نمک زده، در شیشه ریخته و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری میکنیم.
طرز تهیه ترشی نازخاتون
بادنجانها را کبابی کرده، پوست آنها را گرفته و به صورت ساطوری آنها را ریز میکنیم، سپس با دلال، نمک، گلپر و آبغوره آن را مخلوط میکنیم. فلفل سبز نگینی خرد شده را نیز اضافه میکنیم.