یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ترشی هویج بادنجان

مواد اولیه :


بادنجان کبابی                                                                                         چهار عدد

هویج خلال شده                                                                                   دو پیمانه

پیاز خلال شده                                                                                                 یک پیمانه

فلفل تند خرد شده                                                                 دو قاشق غذاخوری

سبزی شامل: ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده         نصف پیمانه

فلفل سیاه                                                                                                      نصف قاشق چایخوری

سیاه‌دانه، گل‌پر، تخم گشنیز از هر کدام                                                                 یک قاشق مرباخوری

نمک و  سرکه                                                                                                            به میزان لازم

طرز آماده‌سازی

بادنجان‌های کبابی را ساطوری کرده با هویج، پیاز، سبزی‌ها، فلفل تند، فلفل سیاه و نمک مخلوط نموده و سرکه را نیز به حدی اضافه می‌کنیم که غلظت آن حفظ شده و رقیق نگردد.

ترشی هویج بادنجان

سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را تفت داده، آسیاب کرده و یک قاشق مرباخوری از ادویه را به ترشی اضافه می‌کنیم. این ترشی پس از دو هفته آماده می‌شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top