مواد اولیه :
بادنجان کبابی چهار عدد
هویج خلال شده دو پیمانه
پیاز خلال شده یک پیمانه
فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری
سبزی شامل: ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده نصف پیمانه
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
سیاهدانه، گلپر، تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری
نمک و سرکه به میزان لازم
طرز آمادهسازی
بادنجانهای کبابی را ساطوری کرده با هویج، پیاز، سبزیها، فلفل تند، فلفل سیاه و نمک مخلوط نموده و سرکه را نیز به حدی اضافه میکنیم که غلظت آن حفظ شده و رقیق نگردد.
سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز را تفت داده، آسیاب کرده و یک قاشق مرباخوری از ادویه را به ترشی اضافه میکنیم. این ترشی پس از دو هفته آماده میشود.