پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

ترشی پیاز

مواد اولیه :

  • پیاز ریز پوست کنده دو کیلوگرم
  • نعنا یک کیلوگرم
  • سیر ۵۰۰ گرم
  • سرکه سفید و نمک به میزان لازم

ترشی پیاز


طرز تهیه:

نعنا را به دقت تمیز کرده، شسته و خشک می‌کنیم. بعد سیر را پوست کنده و با نعنا چرخ می‌کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کرده و یکی دو ردیف پیاز، مقداری مخلوط نعنا، سیر و کمی نمک می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم در پایان روی مواد را سرکه می‌ریزیم به طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه پر شود.

نکته:

می‌توانید به جای نعنای تازه از چهار قاشق غذاخوری نعنا خشک استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top