پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

ترشی چتنی

مواد اولیه :


بامیه                                                                                                      ۲۰۰ گرم

انبه                                                                                                      دو عدد

زیتون بی‌هسته                                                                                                             ۲۰۰ گرم

فلفل قرمز تازه (چیلی)                                                                                   دو عدد

گوجه‌فرنگی خشک                                                                                                         ۱۰۰ گرم

روغن زیتون                                                                                   چهار قاشق سوپخوری

نمک،  زردچوبه و  سرکه                                                                                   به میزان لازم

طـرز آمـاده‌سـازی

این ترشی بیشتر در قسمت‌های مرزی استان سیستان و بلوچستان تهیه می‌شود. بامیه‌ها را با یک سوزن تمیز سوراخ کرده و با یک لیوان سرکه به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت می‌جوشانیم، سپس به همراه فلفل و گوجه‌فرنگی در هاون می‌کوبیم. می‌توان از دستگاه غذاساز هم استفاده کرد. انبه را پوست گرفته و کاملا له می‌کنیم. زیتون را به قطعات کوچک‌تر برش می‌زنیم. تمام مواد را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و با سرکه‌ای که بامیه را در آن جوشانده بودیم، خوب مخلوط می‌کنیم. اگر سرکه کم بود می‌توان مقداری دیگر به آن افزود. ظرف تمیزی را انتخاب و ترشی را در آن می‌ریزیم. کمی سرکه روی ترشی ریخته و در ظرف را محکم می‌بندیم. ترشی تند و خوشمزه ما بعد از یک هفته حاضر است.

ترشی چتنی

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top