مواد اولیه :
بامیه ۲۰۰ گرم
انبه دو عدد
زیتون بیهسته ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز تازه (چیلی) دو عدد
گوجهفرنگی خشک ۱۰۰ گرم
روغن زیتون چهار قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه و سرکه به میزان لازم
طـرز آمـادهسـازی
این ترشی بیشتر در قسمتهای مرزی استان سیستان و بلوچستان تهیه میشود. بامیهها را با یک سوزن تمیز سوراخ کرده و با یک لیوان سرکه به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت میجوشانیم، سپس به همراه فلفل و گوجهفرنگی در هاون میکوبیم. میتوان از دستگاه غذاساز هم استفاده کرد. انبه را پوست گرفته و کاملا له میکنیم. زیتون را به قطعات کوچکتر برش میزنیم. تمام مواد را در کاسهای بزرگ ریخته و با سرکهای که بامیه را در آن جوشانده بودیم، خوب مخلوط میکنیم. اگر سرکه کم بود میتوان مقداری دیگر به آن افزود. ظرف تمیزی را انتخاب و ترشی را در آن میریزیم. کمی سرکه روی ترشی ریخته و در ظرف را محکم میبندیم. ترشی تند و خوشمزه ما بعد از یک هفته حاضر است.